Om meg

Hei!

Jeg er landskapsarkitekt med spesialisering med design av private hager. Jeg har mastergrad i landskapsarkitektur (2004) , erfaring både i Polen i Norge.

Målet mitt er å skape uterom, som ikke bare er estetisk tiltalende, men som også er funksjonelle, og som gjør livet mer komfortabelt. Jeg bruker min utdannelse, erfaring og dataprogrammer for å skape ikke bare komfortable uterom, men steder for glade minner. Hver hage har en ny historie å tegne. Jeg ville bli glad om jeg kunne tegne en ny historie for deg.

Drømme

Det viktigste for meg er at hver hage har egen historie å fortelle meg.

Hagen er et unikt sted som hver enkelt av oss bærer i hjertet. Barndomsminnene våre bor her, den fantastiske lukten av ville Syriner og smaken av de første vårjordbærene.

 Nesten alle av oss drømmer om vårt eget stykke land, for eksempel noen fåplanter i potter, en uteplass eller en stor plass full av trær og blomster

 

Hager

Mennesker som jeg hadde gleden av å jobbe for, i sine hjerter bildet av sin elskede hage, glede og fred forblir, eller et sted der barn  bekymringsløse leker. De kan se det gjennom fantasien, men de kan ikke skape det i den virkelige verden. 

Det er her hagedesigneren kommer inn. Vi tegner drømmer og setter andres drømmer på papir. Vi skaper et rom hvor de vil være i stand til å skape nye minner om et lyllelig liv. 

 

freepik.com

2d og 3D

Jeg lager 2D og 3D prosjekter, både tekniske tegninger og visualisasioner. Jeg designer beplantning, terrasser, trapper, ramper, plantekasser, pergolaer, utestuer med utekjøkkener, med også med belysning. Jeg har kunnskap om planter fra 1 til 9 klimasoner. Når jeg velger planter, tar jeg ikke bare hensyn til deres størrelse, jord, vann og sollys, men også til klimaet og pH i den nåværende tilstanden.

Arbeidsmetoder

Online hagedesign

Design via Internet, konsultasjoner online e-mail, Teams, Messenger, eller Skype.

Design med befaring på tomten

Befraing på Oslo, og Akershus område

#karinasewera

www.instagram.com/karinasewera

Kontakt

Phone:+47 938 99 080
Email: karinasewera@gmail.com